全部
文章
视频
旅行报名
招聘信息
有方服务
按发布时间
按浏览量
按收藏量
条搜索结果
暂无数据

很抱歉,没有找到 “” 相关结果

请修改或者尝试其他搜索词

登录
注册
忘记密码
其他登录方式
返回
忘记密码
确认修改
返回
请登录需要关联的有方账号
关联新账号
关联已有账号

Snøhetta将扩建乔斯林艺术博物馆,从老房子里飘出一朵“云”

Snøhetta将扩建乔斯林艺术博物馆,从老房子里飘出一朵“云”
编辑:崔婧 | 2021.08.01 23:18
效果图  渲染:Moare

Snøhetta与当地建筑事务所Alley Poyner Macchietto Architecture公布了乔斯林艺术博物馆的扩建和场地设计。这座面积4.2万平方英尺(约合3902平方米)的新建筑将增加采光充足的画廊,以满足当下的需求,探索不断增长的永久收藏能够带来的可能性。

Snøhetta has unveiled its design for a new expansion and site redesign at the  Joslyn Art Museum, developed in partnership with local architects Alley Poyner Macchietto Architecture (APMA). The 42,000-square-foot addition will add light-filled galleries designed to meet the demands and explore the possibilities of a growing permanent collection.

 

效果图  渲染:Moare

新建筑将现有的画廊空间扩大了三分之一以上,新的室内和室外艺术体验交织在一起,公众到达的顺序也被重新考量。除了新的画廊空间,建筑团队还将在博物馆场地上设计超过三英亩、充满活力的公共花园和户外空间,并对乔斯林纪念大楼的现有办公空间进行修复和现代化改造。

The new building expands the existing gallery space by more than a third with newly intertwined indoor and outdoor art experiences and a fully reimagined public arrival sequence. In addition to the new gallery spaces, the architectural team will design more than three acres of rejuvenated public gardens and outdoor spaces on the Museum site and restore and modernize existing office spaces in the Joslyn Memorial building.

 

效果图  渲染:Moare

原有建筑沉稳地锚固在地面上,而新建筑漂浮在两段花园的花岗岩墙壁上,透明的一层包围了新的中庭大厅、博物馆商店和多功能社区空间。这些底层空间通过平缓的步行坡道,逐渐上升到现有建筑的水平。悬浮的增大体量,以及其表现出的失重效果,让人想起覆盖大平原的引人注目的云层,以及深深出挑的、注重水平表达的草原风格建筑。

While the existing monolithic buildings are anchored more heavily to the ground, the new building floats atop two granite garden walls, with a transparent first floor enclosing a new atrium lobby, Museum store, and a multi-function community space. These ground floor spaces gradually rise to the level of the existing buildings via a gently sloping, accessible walkway. The weightless effect of the hovering expansion recalls the striking cloud formations that blanket the Great Plains as well as the deep overhangs and horizontal expression of regional Prairie Style architecture. 

 

效果图  渲染:Moare

扩建建筑从现有的玻璃中庭开始延伸,形成一个弯曲的低矮体量,中庭的水平天窗逐渐转变为坚实的垂直墙壁,形成二楼的新日光画廊。

The expansion building springs from the current glass atrium as a curving, low-slung volume that gradually twists from glass-to-solid, transforming the existing atrium’s horizontal skylights into solid, vertical walls that hold the expansion’s new day-lit galleries on the second floor.

 

效果图  渲染:Moare

新立面的水平纹理从纪念性建筑东侧宏伟的石制台阶中获得灵感。立面的浅色预制面板嵌入了充满活力的粉红色骨料,呼应了现有建筑中鲜艳的玫瑰色大理石材料。

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

 

效果图  渲染:Moare

 

参考资料:

https://snohetta.com/projects/565-joslyn-art-museum-expansion

 


 

本文由有方编辑整理,欢迎转发,禁止以有方编辑版本转载。图片除注明外均源自网络,版权归原作者所有。若有涉及任何版权问题,请及时和我们联系,我们将尽快妥善处理。邮箱info@archiposition.com

关键词:
Snøhetta
资讯
0
参与评论
热门标签
中国空间研究计划
建筑师在做什么
建筑师访谈
建筑讲座
有方招聘
行走中的建筑学
项目
视频
订阅有方最新资讯
投稿

*注意:

1. 邮件标题及资料包请以“新作/视频投稿-项目名称-设计单位”格式命名;

2. 由于媒体中心每日接收投稿数量较多,发送资料前请确认项目基本信息、文图资料准确无误。接受投稿后,不做原始资料的改动;

3. 若投稿方已于自有平台进行发布且设置“原创”,请提前开设好白名单(有方空间账号:youfang502;Space内外账号:designall),并设置好“可转载、不显示转载来源”两项。

请将填写后的表格与以上资料,以压缩包形式发送至邮箱media@archiposition.com,尽量避免使用网易邮箱的附件功能。