全部
文章
视频
旅行报名
招聘信息
有方服务
按发布时间
按浏览量
按收藏量
条搜索结果
暂无数据

很抱歉,没有找到 “” 相关结果

请修改或者尝试其他搜索词

登录
注册
忘记密码
其他登录方式
返回
忘记密码
确认修改
返回
请登录需要关联的有方账号
关联新账号
关联已有账号

Steven Holl新作:温特视觉艺术中心,树间“风筝”

Steven Holl新作:温特视觉艺术中心,树间“风筝”
编辑:崔婧 | 2020.10.10 10:56
©Paul Warchol

设计单位  Steven Holl Architects

项目地点  美国兰开斯特

建筑面积  33,000平方英尺(约合3066平方米)

建成时间  2020


 

202010月,位于宾夕法尼亚州兰开斯特的温特视觉艺术中心建成开幕。在富兰克林·马歇尔学院历史悠久的校园里,场址中200年的古树为校园中最古老的元素,建筑被环绕于其中,如同升起的亭子。该建筑是所有学生们的新聚集场所,旨在激发教学和艺术创作中的创造力。

On the historic campus of Franklin & Marshall College, the new Winter Visual Arts Building takes shape as a raised pavilion formed by the site’s 200-year old trees, the oldest elements of the campus. A new campus destination for all students, the building’s spaces aim to evoke the creative energy involved in teaching and making art.

 

©Iwan Baan

对于Steven Holl而言,对新温特视觉艺术中心的初步设想,是本杰明·富兰克林在一个下雨、雷击的夜晚第一次尝试利用电力时所借助的风筝。Steven Holl最初的草图就像一只挂在树上的风筝,这是一个有趣的开始。

A first reflection of the new Winter Visual Arts Building for Franklin & Marshall College led Steven Holl to remember Benjamin Franklin's kite on the rainy and thunderstruck night when he first harnessed electricity. Steven Holl's initial sketches of a building like a kite stuck in the trees were a playful beginning.

 

©Steven Holl

该学院52英亩的场址上有1000多棵树。在进一步的研究后,事务所意识到这些老树极具几何感,是此处特有的特征。据此,新建筑的形态随之构成。新馆没有前艺术大楼的那种块状方形体量,相较之下它是一个轻型建筑,如树上风筝的草图,它叙述着更为坚实的概念基础与场地细节。

The college's fifty-two-acre campus is an arboretum of more than one thousand trees. On further study SHA realized that these great trees are the oldest and most prominent geometric force characterizing this special place. We thought of the geometry of trees as a way to give shape to the new arts building. Instead of echoing the rectangular block of the former arts building, the new pavilion takes its shape from the inflection of the diameters of those large campus trees. The kite-in-the-trees sketch then had a much stronger conceptual grounding in the specifics of the site.

 

©Paul Warchol

轻质的双层高的“风筝盒子”的钢骨结构坐落在两个混凝土矩形底座上,创造了戏剧性的悬挑和具有曲线的几何体,精确而经济。建筑主楼层被抬升至树丛之中,多入口的地面层向校园开放,并可通往至布坎南公园和艺术广场。

The lightweight, two-story ‘box-kite’ steel frame sits on two ground floor concrete rectangles to create the dramatic cantilevers and arced geometry with precision and economy. Its main floor is lifted into the trees on a porous ground level open to the campus and adjacent Buchanan Park.

 

©Paul Warchol

学院已于本学年重新开放,学生们正在使用这座建筑。建筑体现事务所的设计哲学,自然地应对疫情带来的需求,如社交距离和新鲜空气。它提供了宽敞的社交与流通空间,两个主入口位于不同的楼层,在需要的时候实现单向动线。所有房间都有充足的日照,并有自然通风和室外露台。这个建筑与周围葱郁的自然环境和公园紧密相连,是一个极具疗愈性的场所。

The Winter Visual Arts Building is currently in use by students as the Franklin & Marshall campus has opened for the academic year. The building, embodying SHA’s design philosophy, naturally adapts to COVID necessities such as social distancing and fresh air. It offers generous social/circulation space, with two main entries on different levels that enable one-way flow when needed, abundant daylight to all rooms, natural ventilation, and outdoor terraces. The architecture is deeply connected to its verdant, park-like campus setting, a restorative place within nature.

 

©Paul Warchol

夜晚,悬挑的建筑的倒影在水池中闪闪发光,为这个地方增添一抹别致的气息。

The reflections of the hovering building at night glowing in the water of a large reflecting pool add to the special articulation of this place.

 

事务所于2016年被委托设计温特视觉艺术中心,它是富兰克林·马歇尔的受托人——本杰明.J.温特(1967届)和他的妻子苏珊的一份重要赠礼。
SHA was commissioned to design the Winter Visual Arts Building in 2016, with the benefaction of a lead gift by Franklin & Marshall Trustee Benjamin J. Winter (Class of 1967) and his wife Susan.

 

©Paul Warchol


设计图纸  ▽

 

总平面图  ©Steven Holl Architects
平面图  ©Steven Holl Architects

剖面图  ©Steven Holl Architects

 

完整项目信息
Building Area: 33,000 square feet
Program:
Ground floor: forum, exhibition galleries, sculpture studios, and yard
B-level: photo, film and video studios
Second floor: studios for drawing, painting, woodworking, design, and printmaking, and a cinema organized around student commons
Mezzanine: faculty studios, seminar rooms, and a balcony in the trees
Sustainable features: Double layer U Plank with Okalux translucent insulation
Operable windows and skylights at every studio
Natural light to all studios
Radiant floor provides heating and cooling
Reflecting pool doubles as stormwater overflow
All existing trees preserved on site
Structure: Cast in place exposed concrete walls basement & ground floor
Steel ‘box-kite’ truss system above ground floor
Exposed curved steel tubes at roof w/ tongue and groove wood plank deck

client: Franklin & Marshall College
architect: Steven Holl Architects
Steven Holl (design architect, principal)
Chris McVoy (partner in charge)
Garrick Ambrose (project architect, senior associate)
Carolina Cohen Freue (assistant project architect)
Dominik Sigg, Marcus Carter, Elise Riley, Michael Haddy,
Hannah LaSota (project team)
project manager: Casali Group, Inc., Thomas Murray and Franklin & Marshall College, Sheldon Wenger
structural engineers: Silman Associates
MEP engineers: ICOR Associates
civil engineers: David Miller Associates
climate engineers: Transsolar
landscape architects: Hollander Design
façade consultants: Knippers Helbig Advanced Engineering
lighting consultants: L’Observatoire International
acoustical consultants: Harvey Marshall Berling Associates
pool consultants: Aqua Design International

 


 

版权声明:本文由Steven Holl Architects授权有方发布,部分图片源自事务所官网。欢迎转发,禁止以有方编辑版本转载。

投稿邮箱:media@archiposition.com

关键词:
Steven Holl
项目
0
参与评论
热门标签
中国空间研究计划
建筑师在做什么
建筑师访谈
建筑讲座
有方招聘
行走中的建筑学
项目
视频
订阅有方最新资讯
投稿

*注意:

1. 邮件标题及资料包请以“新作/视频投稿-项目名称-设计单位”格式命名;

2. 由于媒体中心每日接收投稿数量较多,发送资料前请确认项目基本信息、文图资料准确无误。接受投稿后,不做原始资料的改动;

3. 若投稿方已于自有平台进行发布且设置“原创”,请提前开设好白名单(有方空间账号:youfang502;Space内外账号:designall),并设置好“可转载、不显示转载来源”两项。

请将填写后的表格与以上资料,以压缩包形式发送至邮箱media@archiposition.com,尽量避免使用网易邮箱的附件功能。